Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Startujeme Výzvu #JduVolit

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Krajské a senátní volby už jsou za dveřmi. Do voleb zbývá pár dní. Už příští pátek 2. a 3. 10. 2020 tak budeme mít šanci konečně říct, jakou změnu si v politice přejeme.

Ale aby se tahle změna mohla uskutečnit, potřebujeme vaši pomoc. Potřebujeme vás u voleb! A nejen vás, potřebujeme také všechny vaše známé, rodinu a kamarády. Pojďte s námi zaplavit sociální sítě volbami. Pojďte všem říct, že jdete volit a zeptejte se ostatních, zda jdou taky! Teď je ten správný čas!

Jak na to?

Odstartovali jsme na našich sociálních sítích výzvu. Připojilo se mnoho známých osobností jako je Iva Pazderková, Matěj Ruppert či Eliška Podzimková. Pojďte se k nim přidat. Pravidla jsou jednoduchá, stačí mít minutku času, mobil a trochu odvahy.

Foto výzva na Facebooku

Dejte i vy na svůj osobní profil selfíčko s cedulkou "Jdu volit. A co ty?", v popisku vysvětlete proč jdete volit a označte tři své kamarádky nebo kamarády, které tímto nominujete. Vždyť to určitě znáte. My z týmu Milionu chvilek do toho jdeme. Pojďte do toho s námi!

Video výzva na Instagramu

Znáte krátké stories videa? Pojďte nahrát video vzkaz. Řekněte známým proč jdete volit a označte účet Milion chvilek pro demokracii. Také nezapomeňte ve videu označit další tři kamarády, které tím nominujete.

Děkujeme, že si najdete chvilku. Vaše chvilka může způsobit změnu!

Milion chvilek pro demokracii

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku