Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

PROTEST: Na tohle už se nedá dívat! Přijďte ve čtvrtek 31. 3. v 18:00 na Hradčanské náměstí

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

„Všichni jsme si rovni, někteří jsou si rovnější.“

Miloš Zeman a hradní osádka nám už několik let dokazují, že pravidla podle nich platí jen pro někoho. Na hradní kauzy a přešlapy dlouhodobě upozorňujeme. Ovšem arogance a drzost prezidenta a jeho podřízených nezná hranic a v úterý se to znovu jasně potvrdilo. Zeman udělil milost svému podřízenému, bývalému šéfovi Lánské obory Miloši Balákovi, který byl pravomocně odsouzen za zmanipulování dvousetmilionové veřejné zakázky. Odůvodnění milosti je navíc výsměchem všem občanům České republiky, zvláště pak soudcům. Místo toho, aby nejvyšší ústavní činitel této země zastupoval spravedlnost a nestrannost, hájí zájmy svých kamarádíčků a zpochybňuje nezaujatost soudních orgánů. Před zákonem by si ale měli být všichni rovni!

Přijďte ve čtvrtek 31. března v 18:00 na Hradčanské náměstí vyjádřit nesouhlas s hradní svévolí. Odkaz na FB událost najdete zde.

Pojďme společně ukázat, že takové jednání si nenecháme líbit ani pár měsíců před koncem prezidentova mandátu. Už za necelý rok budeme mít novou hlavu státu. Snad lepší. To ale neznamená, že necháme Miloše Zemana a jeho úředníky i nadále poškozovat prezidentský úřad a nabourávat důvěru občanů v politiky a fungování státu.

KDY: Čtvrtek – 31. března – 18:00 hod /// KDE: Hradčanské náměstí /// Odkaz na Facebookovou událost najdete zde

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku