Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Aktualita: Další pochybný kandidát na ombudsmana – Stanislav Křeček

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

DALŠÍ POCHYBNÝ KANDIDÁT NA OMBUDSMANA – STANISLAV KŘEČEK

Deník N: Poslanci ANO dostali doporučení zvolit za ombudsmana Křečka. Při cvičném hlasování zvítězil.

Andrej Babiš si z nás snad už opravdu dělá legraci! Nejprve prezident Zeman navrhne na post ombudsmanky paní (Ur)Válkovou, a pak se dozvíme, že poslanci hnutí ANO dostali od pana Faltýnka doporučení volit neméně hrozného Stanislava Křečka?

Jako vážně?

Vážně se má stát veřejným ochráncem práv člověk, který neoprávněně používal titul JUDr.?

Vážně se má stát veřejným ochráncem práv člověk, který během normalizace vynášel do nebes socialistickou revoluci a socialistické volby?

Vážně chceme ombudsmanem udělat člověka, který svými výroky utvrzoval režim v době, kdy současná ombudsmanka Anna Šabatová seděla ve vězení za šíření letáků informujících o tom, že ke komunistickým volbám lidé povinně chodit nemusí?

Stanislav Křeček, Občan a stát, 1986 - citace textů:

„Právě ke všem uvedeným okolnostem jsou volby za socialismu nesrovnatelně demokratičtější než jakékoliv volby v podmínkách buržoazní společnosti.“

„Pro úplnost budiž řečeno, že nejvelkolepějším aktem přímé demokracie ovšem byla a zůstává sama socialistická revoluce.“

V dnešní době zřejmě skvělá kvalifikace.

Vážně chceme mít v úřadu, který je určen pro lidi s velkou morální integritou, rovnými zády a nezávislostí na politicích, člověka, který je „kam vítr tam plášť“ a který se ohýbá, jak to mocní potřebují?

PROSINEC 2019, Stanislav Křeček: „Státní zástupce by měl znovu požádat o vydání Babiše k trestnímu stíhání a Sněmovna by ho neměla vydat. Ať si ho odstíhají, až nebude předsedou vlády. Nezatěžujte zbytečně politickou scénu!“

Volba ombudsmana se uskuteční zítra ve 12:30.

Pokud poslanci hnutí ANO skutečně zvolí v zájmu trojice Babiš-Faltýnek-Hrad ombudsmanem Stanislava Křečka, popřou tím smysl a účel celé této instituce. Dnes ombudsman, zítra veřejnoprávní média a jejich kontrolní rady.

Nebaví nás jen tak přihlížet postupující agrofertizaci státu a veřejných institucí. Stane-li se pan Křeček ombudsmanem, oznámíme termín, kdy vyjdeme do ulic.

(Článek pro další informace)

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku