Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Aktualita: Roušky všem!

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

ROUŠKY VŠEM

Roušek je nedostatek. Přitom by bylo potřeba, aby každý z nás roušky nosil a chránil tak sebe i své okolí. Když stát selhává, zvládneme to sami! Hodláte nosit či dokonce vyrobit roušku? Přidejte se k nám! Přidejte se facebookovou událost a pozvěte své přátele.

PROČ SE ZAPOJIT?

1/ Je obrovsky důležité nosit roušku. I podomácku vyrobená rouška významně snižuje riziko přenosu koronaviru. Může tedy zachránit životy a snížit dobu trvání celospolečenské krize. Proto noste roušku! Nechráníte tím jen sebe, ale také své blízké a další spoluobčany, především ty starší a ty s oslabenou imunitou. Trocha ohleduplnosti a laskavosti v této krizi může hodně pomoci.

2/ Roušku je snadné vyrobit. Pokud to zvládnete, pár jich vyrobte a rozdejte je rodině a přátelům. Do týdne jich společně vyrobíme alespoň milion! Tak pojďme na to! Tady najdete pár návodů.

3/ Určujte trendy, šiřte osvětu. Lidi se za nošení roušky zatím stydí. Pojďme z toho udělat módu. Jdete nakoupit? Jděte v roušce. Vyfoťte se s rouškou na sociální sítě a označte Milion chvilek. Buďte kreativní. Do jisté chvíle je trapné roušku nosit, od jisté chvíle je trapné roušku nenosit.

Více informací, proč je tak důležité nosit roušku, najdete v tomto videu a na facebookové události.

Pojďme společně rozhýbat důležitou společenskou změnu, která zachrání lidské životy. Zvládneme to sami. Žádný stát nedokáže zorganizovat tuhle věc lépe než statisíce aktivních občanů, kteří půjdou příkladem.

Nešiřte koronavirus, šiřte tyhle informace!

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku