Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Aktualita: Hospodářské noviny – Milion chvilek chystá Štafetu pro demokracii, každý týden uspořádá akci v jiném krajském městě

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

HOSPODÁŘSKÉ NOVINY: MILION CHVILEK CHYSTÁ ŠTAFETU PRO DEMOKRACII, KAŽDÝ TÝDEN USPOŘÁDÁ AKCI V JINÉM KRAJSKÉM MĚSTĚ

(Celý článek)

Výňatek z článku:

„Do června 2021 projedeme křížem krážem celou republiku. Ještě mnohem více než o rezignaci Andreje Babiše nám však půjde o budoucnost po Babišovi. Proto se naším hlavním cílem pro následující dva roky stává společně docílit toho, že demokratické strany zvítězí v parlamentních volbách," dodal předseda spolku.

Milion chvilek toho chce dosáhnout tím, že každý z občanů se stane médiem, aby se o premiérových problémech dozvědělo co nejvíce lidí. Na světlo chce vytáhnout hlavní problémy země včetně důležitých regionálních témat, chce pokračovat v aktivizaci občanské společnosti. Dále bude také vyžadovat od demokratických opozičních stran jasnou vizi, aktivní snahu oslovit nové voliče a rozumnou formu vzájemné spolupráce.

Podle Mináře je najít vhodnou možnost kooperace pro strany obtížné. „Tento rok ukáže díky krajským volbám v říjnu, jestli jsou schopny se na spolupráci v nějaké formě domluvit. Pokud nedokážou, bude to signál, že nelze očekávat výraznou spolupráci ani v parlamentních volbách. V tom případě bychom byli mnohem kritičtější," uvedl. Zopakoval také, že Milion chvilek se neplánuje stát politickou stranou."

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku