Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

ROK ZMĚNY: ZAČÍNÁME! (NEJVĚTŠÍ ON-LINE DEMONSTRACE)

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Milí a vzácní přátelé,

2019 byl rokem protestů.

2020 byl rokem krize.

2021 bude rokem změny a nové naděje!

Současná situace jasně a definitivně odhalila i hlubokou krizi politickou. Krizi způsobenou vládním promarněním tučných let a hrabáním si do vlastních kapes. Krizi podstaty politiky, která se redukovala na marketing a jednoduchá hesla.

Pandemie je na svém vrcholu a její bezpečnostní, ekonomické, sociální a společenské důsledky nelze ani odhadnout.

Je potřeba se semknout a společně krizi překonat. Je tedy na každém z nás, abychom napnuli síly a co nejdříve se odrazili ode dna. Koronavirová krize potvrdila zásadní věc - v těžké situaci nám nijak nepomůže autoritář, který má všechno pod palcem, nýbrž spolupráce. Spolupráce aktivních a solidárních občanů, kteří jsou schopni se propojit, překonat vzájemné neshody a jít za společným cílem. V krajských a senátních volbách se ukázalo, že to samé může fungovat i v celostátní politice.

Před rokem jsme vyzvali opoziční strany, aby přišly s plánem vedoucím k vítězství demokracie ve volbách do Poslanecké sněmovny. Plány už se rýsují a je tedy čas mluvit i o nich.

Nebýt pandemie, sešli bychom se osobně, naživo, na Letné. To teď není možné. COVID-19 od ledna utlumuje veřejné aktivity i veřejná shromáždění. I přesto je však potřeba, abychom jako občané dali hlasitě najevo svůj názor. A je potřeba, abychom to udělali společně. Našli jsme proto nový způsob. Uspořádáme největší online demonstraci.

V pondělí 16.11. v 18:00, v předvečer Dne boje za svobodu a demokracii, se „potkáme“ živě formou videopřenosu, do kterého se budete moci zapojit i vy.
Tady najdete facebookovou událost. O dalších možnostech sledování mimo sociální síť Facebook Vás budeme informovat.

Budeme protestovat doma, a přesto veřejně, sami, a přesto společně.

NASTÁVÁ ROK ZMĚNY. 11 měsíců, ve kterých musíme dokázat, že arogance a střet zájmů do politiky nepatří. 


Pomozte nám prosím rozšířit tuto událost. Věnujte chvilku a dejte svému okolí vědět, že se zúčastníte, a pozvěte své přátele.

LETÁK KE STAŽENÍ A TISKU

PODPOŘTE NÁS A DARUJTE na pokrytí nákladů na zajištění akce

REGISTRUJTE SE JAKO (ONLINE) DOBROVOLNÍK: https://milionchvilek.sinch.cz/

MÉDIA MOHOU KONTAKTOVAT NA [email protected]

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku