Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Oběť spiknutí

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Druhé video z naší dílny je na světě! ;)

Jedním z důvodů, proč jsme se pustili do Andreje Babiše celkem zostra a proč požadujeme jeho rezignaci, je jeho neochota a neschopnost čelit kritice. Místo aby svým kritikům, kteří ukazují na množství jeho kauz a problémů, zalepil ústa věcnou argumentací, pádnými důvody a konkrétními fakty, tak neustále zatlouká, zatlouká, zatlouká, vykrúcá, vykrúcá, vykrúcá. A někdy by se snad dalo i říct: lže.

Tuhle je to KAMPAŇ (pojem díky němu již legendární), tuhle pro změnu ÚČELOVKA, tuhle dokonce MAFIE. Babiš osočil již tolik lidí, že se proti němu spikli a chtějí ho zničit, že to vypadá na takřka celosvětové spiknutí - a to nejen přes hranice prostoru, ale i času. A důkazy? Žádné. On sám je každopádně jeho svatost sama. Důkazy? Žádné. Tohle vypadá buď jako paranoia, nebo jako křečovitá snaha nějak odvrátit ty řeky, co mu tečou do bot.

100 dní jsme se snažili s ním vést dialog a dostat z něj veřejnou odpověď na naši veřejnou výzvu a kritiku a výsledek byl nula. Člověk by rád věřil tomu, že všechny ty kauzy jsou nešťastná náhoda a že trestní stíhání kvůli Čapáku je účelovka - kdyby se ovšem pan Babiš alespoň obtěžoval uvést pro to nějaký argument, kdyby vysvětlil nám občanům, proč je nevinný a proč jsou důvody, kvůli kterým je stíhán, vlastně mylné. Ale on nic. Nebude nic vysvětlovat. K čemu to, když stačí jedno kouzelné slovíčko "kampaň" a voliči Vám vše odpustí? :)

Takže zbývají dvě otázky:

  1. Náš pan premiér v demisi nechce vést debatu?
  2. Je vůbec ještě o čem (po shlédnutí videa) debatovat?

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku