Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Mapa pomoci je zpět

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Milí a vzácní přátelé,

je nám jasné, že v současné době se mnoho z nás ocitá v komplikované situaci. Strach o práci, obavy z finančních dopadů současných opatření, existenční potíže… Síto vládní pomoci je velmi děravé a mnoho lidí jím propadá. Proto znovu spouštíme Mapu pomoci.

MAPA POMOCI JE ZPĚT

Díky MAPĚ POMOCI se během jarní koronavirové vlny propojili lidé, kteří pomoc hledali s těmi, kteří pomoc nabízeli. Jen za první měsíc provozu zaznamenala Mapa pomoci přes 200 000 návštěv a objevilo se v ní přes 2 000 registrovaných záznamů nabídek a poptávek pomoci. Věříme, že právě teď přišel čas Mapu opět spustit.

Do Mapy pomoci můžete zadávat Vaši POPTÁVKU (hledáte pomoc) i NABÍDKU (nabízíte pomoc). Nově jsme přidali i sekci UŽITEČNÉ ODKAZY. Najdete tam například odkazy na poradenské linky psychologů, tipy na různé organizace a sbírky, odkazy na kulturu on-line nebo třeba návod jak rozpoznat dezinformace a jak se jim bránit. Přidejte i Vaše tipy na užitečné odkazy. Pošlete je nejlépe přes tento jednoduchý formulář. Jen pokud Vám z nějakého důvodu formulář nevyhovuje, lze tip zaslat i na e-mail [email protected]. Čím více informací v MAPĚ POMOCI bude, tím více lidem pomůže.

Sdílejte MAPU POMOCI na sociální sítích nebo ji přepošlete e-mailem ostatním. Nikdy nevíte, komu přijde vhod.

Lidé, na které doléhá tíha existenčních problémů, mohou mít sklony volat po radikálních řešeních, protože mají pocit, že je demokratický systém zradil. Vláda by se tak měla namísto odsuzování lidí zaměřit na to, jak těmto lidem skutečně pomoci.

Jedno je jasné. Nehledě na tempo aktuálních změn je třeba se neustále zasazovat za demokratické hodnoty, laskavost, solidaritu a vzájemnou ohleduplnost. To stále platí a bude platit i po odeznění krize. Držme si palce a vydržme.

Za tým Milionu chvilek pro demokracii

Benjamin Roll

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku