Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Ministr Prymula a dodržování vlastních nařízení...

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Poslední zbytky důvěryhodnosti vlády pohřbil sám ministr zdravotnictví Prymula společně s druhým mužem ANO, Jaroslavem Faltýnkem. Takové papalášství musí bezpodmínečně oba muže stát jejich politickou kariéru. Bohužel zřejmě bude stát i lidské životy. Bez důvěry totiž vláda nemůže stát v krizi řídit.

Pokud jde ovšem i uprostřed nouzového stavu vyměnit ministra zdravotnictví pro jednání, které zásadním způsobem ohrožuje důvěru veřejnosti, pak by se měl i Andrej Babiš zastavit a podívat se do zrcadla. Přístup pana Prymuly a pana Faltýnka je totiž jen odrazem papalášství a arogance, s níž Andrej Babiš a Miloš Zeman přistupují k občanům, politickým oponentům či novinářům od svého nástupu k moci. Premiér se bude chtít odvoláním pana Prymuly očistit. Selhání vlády a její nulovou důvěryhodnost má však na svědomí především on.

Pandemie však s odchodem ministra nekončí. Chovejme se zodpovědně, jakkoli je to s pohledem do vládních řad těžké. Opatření dodržujme dál. Ne kvůli vládě, ale kvůli sobě navzájem a zejména kvůli přetíženému zdravotnímu systému.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku