Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Jednou provždy NE stínům komunismu

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

SEZNAM OBCÍ | MAPA OBCÍ | FB UDÁLOST

JEDNOU PROVŽDY

MILÍ ČEŠI A ČEŠKY!

Už za dva týdny nám budou zase vládnout. Komunisti.

Nebo ne?

Pojďte říct JEDNOU PROVŽDY, že opravdu nechceme vládu StB a KSČ(M)!

Pojďme to říct v úterý 5. 6. v 18:00 v Praze i po celé ČR. To je den předtím, než bude opět jmenován premiérem trestně stíhaný agent StB! To je deset dní před tím, než nejspíš vznikne nová vláda, závislá na komunistech. To je poslední den kampaně Milion chvilek pro demokracii. Právě v tento den má smysl vyjít ven a dát najevo nesouhlas. Teď je nejvyšší čas se ozvat. Je nás . To je dost na to, abychom mohli něco změnit. Teď je na to ta pravá chvíle!

Protože je rok 2018. Slavíme 100 let od vzniku svobodného Československa. Připomínáme si odkaz T. G. Masaryka. A máme na Hradě Miloše Zemana.

PROČ?

Je rok 2018. Slavíme 100 let od vzniku svobodného Československa. Připomínáme si odkaz T. G. Masaryka. A máme na Hradě Miloše Zemana.

Je rok 2018. Před 70 lety komunisté násilně převzali moc a drželi se jí dalších 41 let. Zničili při tom statisíce lidských životů a miliony jich zdeformovali. Přesto se dnes opět dostávají k moci.

Je rok 2018. Skoro 30 let od sametové revoluce. Už je načase zbavit se JEDNOU PROVŽDY stínů minulosti, které nám tu stále straší. Je nepřijatelné, že je naším premiérem nemužný trestně stíhaný agent StB, který má navíc ještě pár dalších problémů...

Pokud jste kdy byli rádi za to, co jako Milion chvilek děláme, najděte si nyní prosím tři chvilky pro demokracii!

PŘIJĎTE, POZVĚTE, PŘIDEJTE SE!

Tohle je to nejmenší, co můžeme udělat a jak můžeme dát najevo svůj názor. Nic není definitivně dáno. Můžeme něco změnit. Můžeme pomoci tomu, že nevznikne vláda Babiše a komunistů, že Babiš opět selže. I když to nevyřeší všechny problémy naší země, má smysl udělat v tuhle chvíli správnou věc. Když nic neuděláme, nic se nezmění. Co však uděláme či neuděláme JEDNOU, může mít smysl PRO VŽDY. A říkat pravdu má smysl vždycky.

V tomto čase deziluze je třeba se jednou provždy rozhodnout pro každodenní drobnou péči o to, co je všem společné. Jen tak se bude moci naše demokracie uzdravit.

CO CHCEME

  1. Aby byl premiérem ČR jmenován někdo, kdo není trestně stíhaný, má čisté lustrační osvědčení a má vyjednanou většinu ve Sněmovně.

    Žádáme v tomto smyslu Andreje Babiše, aby se sám vzdal funkce. Žádáme členy a poslance hnutí ANO, aby vybrali jiného kandidáta na premiéra. Žádáme členy ČSSD, aby nevstupovali do vlády vedené trestně stíhaným agentem StB. Žádáme poslance Parlamentu ČR, aby žádné vládě vedené ing. Babišem nevyslovovali důvěru. Žádáme prezidenta ČR, aby jmenoval premiérem někoho, kdo není trestně stíhaný, kdo má čisté lustrační osvědčení a kdo bude schopen utvořit vládu, jež získá důvěru Sněmovny.

  2. Aby ANO i ČSSD odmítly vznik vlády závislé na podpoře komunistů.

    Apelujeme na členy ANO a ČSSD, kteří šli do politiky s nějakými hodnotami a ideály, aby nevstupovali do vlády, která by vznikla jen díky hlasům KSČM, a nepoplivali tak oběti komunistické totality tím, že učiní naši zemi závislou na rozmarech strany, která se dosud neodstřihla od své totalitní minulosti a smýšlení.

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl – bez ohledu na to, jak to dopadne.“ - Václav Havel

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku