Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

BEZ SVOBODNÝCH MÉDIÍ NEJSOU SVOBODNÉ VOLBY!

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Vzhledem k alarmující situaci v Radě České televize a k patrně nezákonnému odvolání její Dozorčí komise vyzýváme k online sledování zasedání Rady ČT. Jednání Rady je za normálních okolností veřejně přístupné, nyní alespoň online.

Na programu je zvolení nové Dozorčí komise a hrozí tak absurdní situace, že budou Dozorčí komise dvě. Dozorčí komise je zásadní pro odborný vhled do hospodaření ČT.

Další klíčové body programu budou právě o rozpočtech na tento i příští rok. Je možné, že někteří radní budou chtít téma rozpočtu využít pro vytváření dalšího tlaku na generálního ředitele a pro vytváření záminek ke kritice vedení České televize.

Je nezbytně nutné, aby členové Rady ČT věděli, že veřejnost se o dění v ČT aktivně zajímá a nepřipustí žádná neférová nátlaková jednání. Včera jsme na dění v Radě ČT upozornili na tiskové konferenci před budovou ČT. Dnes vyzýváme vás: prosíme, sledujte, co se v Radě ČT děje.

Radním můžete také napsat a vyzvat je, ať upřednostní odpovědnost a kompetence před klientelismem a politikařením. Napište jim na: [email protected]

Více na www.ceskatelevize.cz/rada-ct.

Do nejzažšího termínu voleb zbývá 324 dní. Média nesmíme nechat padnout.

#rokzmeny #svobodnamedia

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku