Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

pozor zmena - pochod ke strakove akademii

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

‼️ POZOR ZMĚNA – v úterý půjdeme do Strakovky ‼️

Milí přátelé, v úterý v 18:00 se podle plánu potkáme na Václavském náměstí. Odtud se však nově vydáme POCHODEM přes Národní třídu, Husovu ulici, třídu 17. listopadu a Čechův most až PŘED ÚŘAD VLÁDY. Pochod bude ukončen o 200 metrů dál na Klárově, kde od cca 19:15 vystoupí zástupci demokratických stran.

Toto rozhodnutí jsme učinili ze dvou důvodů. Prvním z nich je velký pozitivní ohlas na minulý pochod spojený často s návrhem jít příště do Strakovy akademie. Druhým důvodem je, že pozvaní zástupci demokratických stran mají až do 19:00 jednání sněmovny, pročež by se na Václavské náměstí nestihli dostavit. Nemohou-li oni za námi, vydáme se my za nimi. Díky pochodu na Klárov, který je od sněmovny kousek, to navíc časově hezky stihneme – první politici vystoupí kolem 19:15. ;-)

Takže: kdo si chce užít i pochod – ať dorazí už v 18:00 na Václavák. Pokud Vám jde hlavně o vystoupení politiků, kteří nás osloví se svou vizí, doražte po 19:00 na Klárov poslechnout si, jaká bude BUDOUCNOST BEZ BABIŠE!

P. S. Pokud chcete, vezměte si s sebou jakýkoliv obrázek straky - můžete ho zanechat jako vánoční nadílku před Strakovou akademií.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku