Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Aktualita

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Prezident je lhář a nedrží své slovo.
27.10.2013 - Miloš Zeman: "Vratislav Mynář si bude muset urychleně dodělat prověrku. Buď si tu prověrku dodělá a zůstane kancléřem, anebo si ji nedodělá, pak přestane být kancléřem a já si budu shánět kancléře nového."
28.08.2014 - Miloš Zeman: "Pan kancléř si požádal o prověrku, dokonce si z vlastní vůle požádal o prověrku na úrovni přísně tajné."
24.09.2015 - Miloš Zeman: "Já jsem zvyklý dodržovat své slovo. Nevíme, co v té obálce je, ale pokud v ní bude rozhodnutí o neudělení prověrky na stupeň přísně tajné, předpokládám, že pan kancléř využije možností, které mu dává proces odvolání. A pokud ani tyto možnosti nedopadnou dobře, pak samozřejmě dodržím slovo, které jsem dal."
05.01.2016 - Vratislav Mynář: "Já jedu scénář, který jsme si s panem prezidentem dohodli. To znamená, že využiji veškerých možných dostupných oprávněných prostředků. Podám ve lhůtě, která k tomu je patřičná, stížnost na správní řízení k městskému soudu."
11.01.2017 - Miloš Zeman: "Kancléř Vratislav Mynář požádal o soudní přezkum rozhodnutí Nejvyššího bezpečnostního úřadu a tento soudní přezkum dosud nebyl ukončen."
25.01.2019 - Jiří Ovčáček: "Vedoucí kanceláře prezidenta republiky Vratislav Mynář vzal zpět žalobu podanou u Městského soudu v Praze ve věci bezpečnostní prověrky. Celý příběh bezpečnostní prověrky tímto považujeme za uzavřený a zcela ukončený. Vratislav Mynář, s důvěrou prezidenta republiky, zůstává a zůstane ve své funkci."
(Zdroj: sestřih jednotlivých vyjádření v pořadu Reportéři ČT)

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku